مسئله 2590 - در زناشوئي، چه دائم و چه غير دائم، بايد صيغه خوانده شود، و تنها راضي بودن زن و مرد كافي نيست. و صيغه عقد را يا خود زن و مرد ميخوانند، يا ديگري را وكيل ميكنند كه از طرف آنان بخواند.
مسئله 2591 - وكيل لازم نيست مرد باشد، زن هم ميتواند براي خواندن صيغه عقد از طرف ديگري وكيل شود.
مسئله 2592 - زن و مرد تا يقين نكنند كه وكيل آنان صيغه را خوانده است، نميتوانند به يكديگر نگاه محرمانه نمايند، و گمان به اينكه وكيل صيغه را خوانده است كفايت نميكند، ولي اگر وكيل مورد اعتماد باشد و بگويد: صيغه را خواندهام، كافي است.
مسئله 2593 - اگر زني كسي را وكيل كند كه مثلا مدت ده روز او را به عقد مردي در آورد و ابتداي ده روز را معين نكند، در صورتي كه از گفته زن معلوم شود كه به وكيل اختيار كامل داده است آن وكيل ميتواند هر وقت كه بخواهد او را ده روز به عقد آن مرد در آورد، و اگر معلوم باشد كه زن، روز يا ساعت معيني را بعنوان شروع قصد كرده، بايد صيغه را مطابق قصد او بخواند.
مسئله 2594 - يك نفر ميتواند براي خواندن صيغه عقد دائم، يا غير دائم از طرف دو نفر وكيل شود و حتي مرد ميتواند از طرف زن وكيل شود و براي خود عقد كند و همينطور زن ميتواند به وكالت از طرف مرد عقد بين خود و مرد را اجراء نمايد ولي احتياط مستحب آن است كه عقد را دو نفر بخوانند خصوصاً در موردي كه بخواهد براي خود عقد كند .